Yanfeng Seating – Програм стручних пракси

Yanfeng Seating – Програм стручних пракси

Представљање компаније Yanfeng Seating д.о.о. Крагујевац

Понедељак, 23. мај 2022. 14:00 – 15:0, Косовска 8 (сала 2, 4 или 5).

Компанија Yanfeng Seating д.о.о. Крагујевац, део Yanfeng групе, која је глобални добављач аутомобилских компонената, са присуством на три континента (Азија, Европа и Северна Америка), и преко 100 локација у Кини и свету, шири своје пословање grinfild инвестицијом у Србији.

Компанија Yanfeng Seating је од прошле године присутна у Крагујевцу, као друга инвестиција Yanfeng групе, поред постојеће Yanfeng Automotive Interior Systems, и полако повећава свој тим инжењера, производног и не-производног особља.

Kао део плана за 2022. годину, планиран је програм стручних пракси за студенте завршних година основних и мастер студија, као и свршене дипломце без претходног радног искуства.

Током праксе добићете прилику да радите са инжењерима и не-производним особљем са вишегодишњим искуством у аутомобилској индустрији, једној од грана које се најбрже развијају и траже, али и пружају највише могућности запосленима.

Позиције за праксу:

 • Инжењер квалитета (4 праксе) – пракса ће се фокусирати на упознавању са управљањем системима квалитета, контролом квалитета процеса и производа, интерних и екстерних питања квалитета (на основу захтева купаца), као и осталим пратећим активностима у оквиру целине Kвалитет.
 • Инжењер токова материјала (1 праксa) – пракса ће се фокусирати на послове планирања и увоза/извоза материјала, опреме и делова у режиму Слободне царинске зоне, као и пратећим активностима у сектору Материјала.
 • Процесни инжењер и Инжењер пред-серијске производње (3 праксе) – пракса ће се фокусирати на упознавању са производним процесима у компанији Yанфенг Сеатинг (дефинисање процеса, распореда опреме, производних квота, припрема процесних докумената), и повезаним активностима у планирању производних процеса.
 • Инжењер за управљање пројектом (1 пракса) – пракса ће се фокусирати на упознавање производног процеса (дефинисање његових фаза, управљање тајмингом на пројекту, управљање документацијом), као и на сарадњу са осталим секторима у циљу праћења пројекта и континуирану комуникацију са купцима и добављачима како би обезбедили успешну сарадњу.

Студенти пријаве, CV, мотивационо писмо (може и препорука професора) шаљу на адресе: posao@yanfeng.com или emilija.davinic@yanfeng.com, са напоменом “За програм стручних пракси” у заглављу имејла-а.

Услови које нудимо:

 • Менторство
 • Накнада за стручно усавршавање
 • Накнада за превоз
 • Обезбеђен оброк у фабричкој кантини
 • Могућност сталног запослења

Захтеви које кандидат треба да испуни:

 1. Познавање енглеског језика – конверзацијски ниво (читање и писање).
 2. Завршна година основних или мастер студија.
 3. Доступан за пуно радно ангажовање (40 сати) у периоду од 3 месеца.
 4. Пожељно: Просек на студијама преко 8,00.
 5. Пожељно: мотивационо писмо и/или препорука професора.

Yanfeng група је глобални лидер у производњи аутомобилске опреме, с фокусом на унутрашњост, спољашност, седишта, управљачку електронику и компоненте пасивне безбедности.

Са седиштем у Шангају, компанија има више од 240 локација и око 55.000 запослених широм света. Технички тим од 4.200 инжењера који поседују све потребен компетенције, укључујући инжењеринг и развој софтвера, дизајн и валидацију тестова, ради у 8 развојних центара и другим регионалним канцеларијама. Фокусирајући се на паметну кабину и лагану технологију, Yanfeng подржава произвођаче аутомобила у истраживању будућих мобилних простора и пружа водећа рјешења за кабине аутомобила.

Више информација се може наћи на адреси: https://en.yanfeng.com/