Упис у II и III годину

Упис студената у II и III годину основних струковних студија вршиће се по следећем редоследу. Моле се студенти за разумевање и поштовање датих термина како би се стварале што мање гужве у згради седишта Одеска Крагујевац. Улазак у зграду ће бити дозвољен само лицима које носе заштитне маске. У току термина за упис одржаваће се […]

Почетак наставе шк. 2021/22.

Настава на свим годинама основних струковних студија ће почети 04.10.2021. године. Распоред наставе ће бити објављен 01.10.2021. године. Настава ће се у првој недељи одржавати уживо. Након прве радне недеље поново ће се вршити процена епидемиолошког стања и донети одлука како ће се на даље одржавати настава.

Свечана додела индекса

Свечана додела индекса ће се одржати у петак 1. октобра 2021. године у просторијама Академије Шумадија, Одсек Крагујевац, у Косовској 8 (зграда у којој сте полагали пријемни испит).

Коначна ранг листа – Масстер струковне студије

Прелиминарна ранг листа кандидата пријављених у првом конкурсном року за упис МАСТЕР струковних студија Друмског саобраћаја у шк. 2021/2022.:

Испитни рок – Октобар 2: 28.09. и 29.09.2021.

Наставно-стручно веће Академије Шумадија одобрило је одржавање испитног рока Октобар 2, за шк. 2020/21.

Дуално образовање на АССШ

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ НА АКАДЕМИЈИ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ШУМАДИЈА Академија струковних студија Шумадија од школске 2021/2022. године почиње да реализује дуалног модела студија у Одсеку Крагујевац. Дуални модел реализације наставе је новина у високом образовању и уводи се са циљем унапређења квалитета образовања и стицања савремених компетенција, односно са циљем сублимације знања, вештина, способности и ставова путем […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.