Студентска стручна пракса у компанији HTEC Group

Студентска стручна пракса у компанији HTEC Group

На студетску стручна пракса у компанији HTEC Group позвана су два студента Академије струковних студија Шумадија, Одсек Крагујевац:

  • Марко Стојановић (Frontend тим – React) и
  • Драган Симић (QА тим – Java Selenium).

Оба сутдента су успешно завршила стучну праксу, а са посебним задовољством истичемо да је наш студент Драган Симић добио шансу и прилику да се даље доказује, учи и напредује у компанији HTEC Group тиме што му је компанија понудила запослење.


HTEC Group“ организује стручну праксу за студенте током фебруара и марта 2024. године. Почетак праксе је 19. фебруара и трајаће 4 недеље просторијама компанијеHTEC Group у Крагујевцу, улица Трг Тополиваца бб.

ПРИЈАВИ СЕ

Заинтересовани кандидати за стручну праксу могу се пријавити путем линка или своје пријаве могу послати на internshipkg@htecgroup.com, најкасније до 01.02.2024. године. Услов за кандидате је да буду актуелни студенти Академије струковних студија Шумадија.

Презентација компаније, технолога које користе приликом израде пројекатаи и представљање „Студентске стручне праксе у компанији HTEC Group“ одржана је10.01.2024. године у просторијама Одсека Крагујевац.

Ове године, програм стручне праксе фокусираће се на развој апликације у складу са професионалним принципима рада, уз коришћење следећих технологија: за фронтенд React, а за бацкенд Java. Апликација ће се тестирати у Java Selenium-у. Полазници стручне праксе биће подељени у тимове по технологијама.

Број учесника је максимално 9 и тимови ће имати следеће чланове:

  • Frontend – 3 студента – React
  • Backend – 3 студента – Java
  • QА – 3 студента – Java Selenium