Посета компаније Stallantis

Посета компаније Stallantis

Дана 15.04.2024. године у просторијама Академије струковних студија Шумадија, Одсек Крагујевац, компанија Stellantis ће представити програм сручних студентских пракси, пракси у компанији и програм (могућност) запошљавања.

Позивају се студенти Одсека Крагујевац, свих студијских програма, да дођу у понедељак (15.04) у 11 часова у Косовску 8, сала 5, како би добили додатне и директне информације од представника компаније Stellantis.

Студенти који буду заинтересовни за неку од позиција (пракса или запослење) у компанији Stellantis свој CV треба да пошаљу на: hr-office@stellantis.com и ana.stefanovic@stellantis.com


Дана 13.03.2024. године председник Академије струковних студија Шумадија и индустријски директор Stellantis су потписали Уговор о пословно техничкој сарадњи.

Овим се отварају широке могућности за студенте Академије Шумадија као што су стручне праксе, заједнички пројекти из области информатике, посете фабрилим погонима, обострани трансфер занања и др.

На састанку је разговарано и о могућностима укључивања компаније Stellantis у процес дуалног модела студирања од наредне школске године.

Компанија Stellantis ће се ускоро представити нашим студентима и изразити своје потребе за будућим инжењерима.